Szifonbolt

Kosár

[ 0 ] Termék
Pénztár
 x 
A kosár üres

Karácsonykor a SZIFONBOLT is megajándékozza Önt!

Vásároljon bármilyen* habszifont vagy szódaszifont a Szifonbolt kínálatából és megajándékozzuk egy Teisseire sziruppal, amivel ízesített tejszínhabot, ízesített kávét vagy kávékülönlegességet, illetve szódaszifonok esetében ízesített szódavízet vagy koktélokat és más italkülönlegességeket is készíthet! Az ajándék szirup értéke minimum 2 190 Ft.  

A Szifonbolt ajándék szirup akciójának részletes leírása

Akció rövid leírása: Vásároljon a szifonbolt.hu webshopból bármilyen márkájú habszifont vagy szódásszifont és ajándékba küldünk rendelése mellé 1 darab TEISSEIRE kiváló minőségű szirupot minimum 2 190 Ft értékben.

A habszifonok mellé karamell, vanília, mogyoró vagy mézeskalács szirupot adunk 3 690 Ft értékben amivel ízesített tejszínhabot vagy kávékülönlegességeket készíthet, ízesítheti kávéját, forró csokiját is. 

A szódásszifonok mellé gyümölcsös ízű, például eper, citrom, grenadine szirupot adunk minimum 2 190 Ft értékben, amivel ízesített szódavizet vagy koktélokat és italkülönlegességeket készíthet. 

Az akció érvényessége: az akció a webshopban leadott rendelésekre és a személyes vásárláskor is érvényes a szifonbolt üzletben a készlet erejéig, de legkésőbb 2017. december 31-ig. 

*Az akció a SZÁSZ termékekre nem vonatkozik, így a SZÁSZ szódásszifon és a SZÁSZ habszifon mellé nem jár ajándék szirup.