Szifonbolt

Kosár

[ 0 ] Termék
Pénztár
 x 
A kosár üres

Általános szerződési feltételek

Megrendelésének leadásával Ön a PLV Hungary Kft. – Szifonbolt vásárlója lesz. Kérjük, tanulmányozza át az alábbi tudnivalókat:

Az eladó

Az eladó minden termék esetében a PLV Hungary Kft.
Cím: 1126 Budapest, Böszörményi út 35/B
Adóigazgatási szám: 11726980-2-43
Cégjegyzékszám: 13-09-134349
Telefonszám: 06 1 769 6333
Email:
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a PLV Hungary Kft, Szifonbolt internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg. A termékek adatait, leírásait, méreteit és egyéb jellemzőit legjobb tudomásunk szerint töltjük fel. Ezeknek a valóságtól való eltérésükért felelősséget nem vállalunk.

Vételár, fizetési feltételek:

Az árucikkek melletti ár az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termék árának hibás feltöltése vagy szoftveres meghibásodás miatti eltéréséért felelősséget nem vállalunk. Amennyiben a termék ára nem felel meg a webshopban található árnak, kiszállítás és számlázás előtt mindenképp megkeressük a megrendelőt.

A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet:
A megadott bankszámlára történő utalással, amely esetben az áru kiküldése a pénz beérkezését követően történik
Futárszolgálatnak készpénzben
Személyes átvételkor, készpénzben vagy Bankkártyás fizetéssel

Amennyiben a vevő kiszállítást kér, azt a GLS Csomagküldő szolgáltatásával juttatjuk el. A csomagokat kartondobozban szállítjuk, biztonságosan becsomagolva annak érdekében, hogy azok sértetlenül jussanak el a vevőhöz. Ennek ellenére kérjük, hogy a csomag megérkezésekor ellenőrizze a tartalmát, és amennyiben hiányos vagy törött az áru, jelezze a futárnak, mert később nem áll módunkban a termékeket cserélni.

 A szállítási költség egységesen 990 Ft, 15 000 Ft feletti rendelés esetén pedig ingyenes.