Szifonbolt

Kosár

[ 0 ] Termék
Pénztár
 x 
A kosár üres

A Böszörményi úti SZIFONBOLT üzletünkben személyesen is megvásárolhatja vagy megtekintheti a Szifonbolt Webshop legkedveltebb habszifon és szódásszifon választékát, valamint a teljes habpatron és szódapatron választékot!

Üzletünk címe: 1126 Budapest, Böszörményi út 35. SZIFONBOLT / RUHATOP SZERVIZ 

Üzletünk nyitva tartása: Hétfő – Péntek: 8 – 19 óráig, Szombat: 9 - 14 óráig

Személyes vásárláskor készpénzes és bankkártyás fizetés áll rendelkezésére.

Személyes átvételi lehetőséggel vagy futárszolgálattal a Szifonbolt teljes kínálata raktárkészletről rendelkezésére áll. Ha olyan terméket szeretne személyesen átvenni, amit az üzletünkből azonnal menüpontban nem talál, kérjük rendelje meg a kiválasztott szifont és 1-4 napon belül átveheti megrendelését a kiválasztott átvételi ponton.

Az üzletünkből azonnal menüpontban található termékek azonban akár előzetes megrendelés nélkül is megvásárolhatók.

Üzletünkben LISS habszifonokhoz és LISS szódásszifonokhoz is kedvező áron vásárolhat eldobható 8 grammos, nem visszaváltható habpatront és szódapatront!

Szívesen várjuk!

Üzletünkben a legkedveltebb habszifonok, szódásszifonok, habpatronok, szódapatronok és kiegészítő megtekinthetők és azonnal megvásárolhatók!

Üzletünk a RUHATOP SZERVIZBEN található a Jagelló út / Csörsz utca / Apor Vilmos tér találkozásánál a MOM PARK és a MOM Kulturális központ közelében a Böszörményi út 35 szám alatt, szemben a Szamos Cukrászdával és a Park étteremmel. Üzletünk bejárata: