Szifonbolt

Kosár

[ 0 ] Termék
Pénztár
 x 
A kosár üres

Vásárlási információk

Az oldalon bruttó árakat tüntettünk fel, az árak Forintban értendők és tartalmazzák a 27% ÁFA-t.

Rendelését az alábbi módokon adhatja le:

Webshopon keresztül

E-mail-en: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ha nem a webshopon keresztül rendel, kérjük az alábbi adatokat adja meg rendeléskor: Rendelt termék megnevezése, mennyisége, számlázási adatok, szállítási adatok.

Weboldalunkról regisztráció nélkül is vásárolhat, szállítási és számlázási adatai megadásával.

Szállítási lehetőségek:

A rendeléseket 1-4 munkanapon belül a GLS futárszolgálattal szállítjuk ki vagy rendelését személyesen is átveheti a 1126 Budapest, Böszörményi út 35. Kiszállítás esetén a szállítási díj bruttó 990 Ft, illetve 15 000 Ft feletti rendelések esetén ingyenes, a személyes átvétel ingyenes.
A csomag érkezésekor, illetve a csomag átvevőpontra érkezésekor (személyes átvétel esetén) e-mail-en vagy SMS-ben értesítjük.

Fizetési lehetőségek:

Rendelést fizetheti megrendeléskor bankkártyával az SixPay biztonságos fizetési rendszerén keresztül, vagy utánvétellel is, ebben az esetben a csomag kézbesítésekor a futárnak kell kifizetnie a rendelés értékét. Ha rendelését személyesen veszi át azt a helyszínen készpénzben vagy bankkártyával is fizethet.

A rendelésekről minden esetben automatikus visszaigazoló e-mail-t küldünk, melyben megtalálhatja az átvételi pont pontos elérhetőségét és nyitva tartását is. Ha a rendelését kiszállítással kérte a csomag érkezésekor SMS értesítést kap, melyben minden információt megtalálhat.

Ha weboldalunk használata kapcsán, rendeléskor, bankkártyás fizetéskor vagy szállításkor bármilyen kérdése van forduljon vevőszolgálatunkhoz, ahol szívesen állnak rendelkezésére.

Rendelésének átvételét követően Önt megilleti az elállás joga, melyről bővebben a Megrendelés lemondása és elállási jog menüpontban olvashat.

Az általunk forgalmazott termékekre minimum a törvényben meghatározott garanciát biztosítjuk, melyről bővebben a Szerviz és garancia menüpontban tájékozódhat.

A vásárlási információkról részletesebben a lenti menüpontokra kattintva olvashat.

 

Jó vásárlást kívánunk! 

 

Szállítási lehetőségek

Fizetési lehetőségek

Vevőszolgálat és cégadatok

Vásárlás folyamata

Megrendelés lemondása és elállási jog

Szerviz és garancia

Általános szerződési feltételek

Sütik kezelése

Panaszkezelés, vitarendezés, ügyfélszolgálat, ODR link